Kasutajate retseptid

Pirni- ja šokolaaditort 

Toidutare, 27. mai 2011, 13:17

Kogus: kaheksale

Koostisosad
200 ml pirnikompotti
50 ml valget veini
200 g piimašokolaadi
360 ml vahukoort
8 g želatiini
TORDIPÕHI:
1 pakk tavalisi küpsiseid (nt. Selga)
sulatatud võid
natuke piimašokolaadi

Valmistamine
1. Kasuta põhjaks küpsisetükke, mis on segatud sulavõi ja natukese piimašokolaadiga. Vooderda selle seguga tordivormi põhi. 2. Pirnikompotist välja kurnatud pirnid marineeri veinis. 3. Sulata šokolaad ja vahusta koor. Sulata želatiin. Sega sulatatud šokolaad ja želatiin vahukoore sisse. Seejärel lisa pirnid. 4. Vala saadud täidis vormi küpsisepõhja peale ja lase seista, kuni tort tarretub. 5. Kaunista õhukeste pirniviilude ja šokolaadiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee