Kasutajate retseptid

KANALIHA KÖÖGIVILJADEGA 

Toidutare, 21. mai 2011 10:40

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g kanafileed
2-3 sl toiduõli
2-3 suurt tomatit
100-150 g suvikõrvitsat
100 g šampinjone või muid seeni
4-5 sl magusat tšillikastet
soola, suhkrut

Valmistamine
Lõika kanafileed väiksemateks tükkideks ning prae kuumal pannil õlis kergelt läbi. Lisa poolratasteks lõigatud suvikõrvits, šampinjoniveerandid ning tükelda tomatid. Maitsesta segu magusa tšillikastme, suhkru ja soolaga. Kata pann kaanega, keera kuumus veidi madalamaks ja lase vaikselt podisedes küpseda. VIHJE! Kui soovid toekamat kõhutäit serveeri kanarooga riisi või makaronidega.