Kasutajate retseptid
19. mai 2011, 16:42

Lammas seentega

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
- 1kg ilma kondita lammast
- 500g puravikke
- 25g võid
- 25 cl koort
- 1 petersell
- 2 küüslauguküünt
- Extra Virgin Õli
- Sool / Pipar

Valmistamine
- Maitsetage lammas õrnalt õli ja soolaga - Pange hõbepaberi (enne lisage veel lambale 4spl õli) ning laske minna tunnike ahjus 200 kraadil - Viilutage valmis lammas - Võtke pott, lisage 1 klaas vett, lisage koor, ning kuumutage õrnal tulel - Laske minna väiksel tulel 15min - Samalajal võtke pann, kuumutage õrnal tulel koos võiga, kui või sulanud lisage viilutatud puravikud. Praadige suurel tulel , kuni puravikud õrnalt pruunistatud - Lisage küüslauk - Sool/Pipar - Praadige viilutatud puravikud koos küüslauguga õrnal tulel 10min, lisage petersell ja praadige edasi õrnal tulel 5min. Seejärel eemaldage küüslauguküüned - Lisage seene kupatus kaussi kus vesi ja koor, segage mõned minutid - Võtke viilutatud lammas, lisage kaste lihale. Serveerige!