Räimeseljanka
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g räime fileesid
2 porgandit
1 porrut
2 sl õli
1 l vett
2 kala- puljongikuubikut
5 sl kontsentreeritud tomatipastat
2 loorberilehte
2 küünt küüslauku
1 tl teralist musta pipart
1 dl rohelisi oliive
1 marineeritud kurki
2 sl hakitud värsket tüümiani e. aed-liivateed
Valmistamine
Lõika porgandid ja porru viiludeks. Kuumuta potis õli, lisa aedviljad. Hauta mõni minut, siis lisa puljong, tomatipasta ja maitseained. Keeda 10 minutit. Lisa tükeldatud räimefileed, oliivid ja hakitud kurk. Keeda veel paar minutit. Vahetult enne serveerimist lisa hakitud aed-liivatee.
Kommentaarid (0)