Kasutajate retseptid

Räimeseljanka 

Toidutare, 14. mai 2011, 10:16

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g räime fileesid
2 porgandit
1 porrut
2 sl õli
1 l vett
2 kala- puljongikuubikut
5 sl kontsentreeritud tomatipastat
2 loorberilehte
2 küünt küüslauku
1 tl teralist musta pipart
1 dl rohelisi oliive
1 marineeritud kurki
2 sl hakitud värsket tüümiani e. aed-liivateed

Valmistamine
Lõika porgandid ja porru viiludeks. Kuumuta potis õli, lisa aedviljad. Hauta mõni minut, siis lisa puljong, tomatipasta ja maitseained. Keeda 10 minutit. Lisa tükeldatud räimefileed, oliivid ja hakitud kurk. Keeda veel paar minutit. Vahetult enne serveerimist lisa hakitud aed-liivatee.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee