Koorene kanafilee kaste juurviljadega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 grammi Talleggi kanafilee punases kastmes
1 spl oliivõli
1 sibul
1 pakk vahukoort
1 väike pakk külmutatud herne-maisi-porgandi segu
1,5 spl jahu
1 klaas vett
natuke piima
maitse järgi soola, broilerimaitseainet
Valmistamine
Tükelda sibul peeneks.Pane pann sooja. Lõika kanafilee tükid nobedasti silma järgi sobiva suurusega tükkideks. Vala pannile oliivõli, seejärel kanafilee ja sibulatükid ning pruunista neid umbes 7 minutit pannil neid aeg-ajalt keerates. Lisa kanafileele maitse järgi soola ja veidi broilerimaitseainet ning kalla juurviljasegu juurde. Kalla juurde klaas vett ning lase roal veidi podiseda (katsu aeg-ajalt kana pehmust). Kui kana on juba küllaltki pehme, lisa juurde pakk vahukoort. nüüd lase kaste korraks keema. Samal ajal pane kaanega purki jahu ja sega see vähese koguse piimaga ning raputa korralikult. Vala piima-jahu segu pannile ja sega hoolega. Vahepeal maitse kastme soolasust ja vajaduse korral lisa, mida vaja. :) Meie perele maitses kaste väga hästi. Võtmesõnaks on selles kastmes kindlasti kanafilee punases kastmes ja vahukoor, mis ei tohi kindlasti puududa! :) Head katsetamist, ootan kindlasti tagasisidet!
Kommentaarid (0)