Kasutajate retseptid

Püreesupp lõhega 

Toidutare, 28. märts 2011, 15:56
 

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 pakk külmutatud köögivilju (Maahärra supisegu)
0,5 l puljongit (või 0,75 l vett ja puljongikuubik)
küpsetatud lõhe tükke
saiakuubikuid
tilli või peterselli
soola maitse järgi

Valmistamine
Keeda köögiviljad puljongis pehmeks, enne tulelt võtmist lisa hakitud till või petersell. Võta segu tulelt ja jahuta. Pruunista saiatükid kergelt ahjus, 3-5 min 200-220 kraadi juures. Jahtunud köögiviljad purusta köögikombainis või saumiksriga, soovi korral lisa soola või muid maitseaineid. Enne serveerimist lisa küpsetatud lõhe ja saia tükid, kaunista maitserohelisega. Sama retsept sobib väga hästi ka kanaga proovimiseks ning ka soojalt söömiseks, aga siis soovitan saumiksriga püreestamist teha mitmes jaos, et mikser üle ei kuumeneks. Kes soovib paksemat suppi, võib osa veest enne püreestamist ära kallata. Samuti ei soovita kasutata väga suurte tükkidega köögivilja segu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee