Kasutajate retseptid

Forellipirukas 

Toidutare, 18. märts 2012, 11:14

Kogus: neljale

Koostisosad
Põhi: 130 g keedukartul (riivida)
30g margariin
1/3 tl küpsetuspulber
1,5 dl jahu
noaotsatäis soola
Täidis: 250g suitsuforelli
100-150g kodujuustu (Alma soolakurgi ja tilliga)
ca 20cm porrut - pruunistada pannil
1-1,5 dl kohvikoort
15g mahedat sinepit
60g marineeritud kurki
1 muna - kloppida, lisada soola ja pipart
tilli
murulauku
sidruni mahla
Peale: riivitud juustu
Serveerimiseks: sidruniviilud, rukola, tomatid

Valmistamine
Suru tainas pirukavormi põhja ja eelküpseta 200 kraadises ahjus 5 min. Sega täidis ja vala eelküpsetatud põhjale. Puista peale riivitud juust ja küpseta 200 kraadises ahjus 20-30 min kuni pirukas on pealt kuldne.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee