Kasutajate retseptid

Vutt hautatud seentega 

Toidutare, 7. veebruar 2011 19:27

Kogus: neljale

Koostisosad
4 põldvutti
1 spl õli
1 tl soola
0,5 tl valget pipart jahv
4-6 küüslauguküünt
1 sibul
4 dl valget veini
3 oksa estragoni või kuivatatud
2 spl. kastme paksendajat, maisijahu
50-60 gr. leotatud kuivat. puravikke,
4 porgandit,
mee- küüslaugukaste
veidi pruuni suhkrusiirupit
paprikapulber

Valmistamine
kuivata vutid, prae katlas kuumas õlis korralikult pruuniks igast küljest, tõsta vutid potti,maitsesta soola-pipraga, prae samas rasvas sibul-küüslauk, porgand, vala potti vuttide juurde, lisa samasse leotatud puravikud koos vedelikuga, vein, estragon ja vett nii palju et vutid oleks kaetud. Hauta tasasel tulel 40-50 min kuni vutid on pehmed, tõsta potist välja ja keeda vedelik vähemaks, paksenda kaste.