Kasutajate retseptid
2. veebruar 2011, 19:28

Pasta ai 4 formaggi (4 juustupasta)

Kogus: neljale

Koostisosad
- 320gr lühike pasta
- 30gr riivitud Fontina juust
- 20gr riivitud Emmentali juust
- 20gr riivitud Gorgonzola juust
- 30gr omal valikul riivitud juust
- Värskelt peenestatud petersell
- 15cl piima
- 1 lusikatäis jahu
- 1 lusikatäis võid
- Sool/pipar

Valmistamine
- Keeda spagettid soolaga maitsestatud vees - Riivida Fontina, Emmental ja omal valikul juust - Purustada ilusti Gorgonzola juust kahvliga - Sulatada 1 spl võid pannil + jahu + piim, ning ilusti segada, seda kõike väiksel tulel (kuni 1 minut) - Lisada kõik 4 juustu - Maitsestada soola/pipraga, ning segada, kuni kõik kaste on ühtlane, ning pole enam tükke sees - Segada kaste pastaga ... HEAD ISU, Ann