Kasutajate retseptid
2. veebruar 2011, 18:44

Pasta al Ragù (hakkliha pasta)

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
- 400gr endale sobiv pasta
- 250gr sea/looma või segu hakkliha (ka kanahakklihaga on väga hea)
- 1suur tükeldatud sibul
- 1 riivitud porgand
- 1 purk bolognese kaste
- 1 purk purustatud tomatikaste
- Puljongipulber
- Pipar
- 1spl võid
- Värske peenestatud petersell / kuivatatud petersell
- Parmesani v. muud kõvat juustu

Valmistamine
- Keeda spagettid soolaga maitsestatud vees - Õli pannil kuumaks - Praadida hakkliha, riivitud porgand ja sibul koos, kuni hakkliha on pruunistatud. Mitte pruunistada hakkliha kuldpruuniks, sest muidu jääb kastme sees kuivaks - Lisada puljongipulber või riivitud puljongikuubik, kui puljongipulbrit parasjagu pole + pipar - Lisada hakklihale bolognese kaste + purustatud tomatikaste, ilusti segada - Lasta minna väikselt tulel 60 minutit, tihti segades - 1 spl võid ja värskelt peenestatud peterselli, sobib ka kuivatatud petersell - Lasta minna, kuni või sulanud, segada kaste pastaga and... Voila&#039 ! Serveerida Parmesani juustuga, HEAD ISU, Ann