Kasutajate retseptid

punased läätsed tomatikastmes 

Toidutare, 29. detsember 2010, 11:41

Kogus: kahele

Koostisosad
150 g. punaseid läätsesi
100 g. erinevaid külmutatud juurvilju
100 g. purustatud tomateid
2 küüslauguküünt
soola

Valmistamine
Kõigepealt pruunistada küüslauk õlis ja siis lisada ka hulka juurviljad. Võib siis ka kohe lisada purustatud tomatid ja natuke aega juurikaid hautada. Umbes 5 min. pärast lisada eelnevalt leotatud läätsed.(Läätsesi leotada u. 10 min. kuumas vees)Hauta seni pada kuni läätsed valmis. Ise lisasin veel sinna hulka mõned lihapallid ja natuke punet. Soovi korral võib ka lisada peekonit või sinki;) Head maitsmist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee