Kasutajate retseptid

Kanafille cous-cous´iga (pidulik) Nigella 

Toidutare, 16. september 2010, 07:34

Kogus: neljale

Koostisosad
Kanafileed
õli
sidrun
maitsestamata jogurt/hapukoor (paks)
roheline sibul
koriander
küüslauk
tšillikaun
cous-cous
kikerherned
paprikapulber
puljongikuubik

Valmistamine
Liha: Pane küpsetuskotti kanafilee. Lisa juurde oliiviõli ja sidrunimahla. Sega ja jäta marineerima (u10min). Seejärel grilli (prae) mõlemalt poolt u 5min. Kaste: Sega hapukoor tükeldatud sibula, koriandri ja küüslauguga. Lisa juurde puhastatud tšillikaun. Cous-cous: Pane cous-cous kaussi. Lisa purk kikerherneid. Vala peale keenud puljong (2-3cm rohkem, kui kuivaineid). Raputa üle paprikapulbriga ja serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee