Kasutajate retseptid

lihtne ja kiire singi-tomatipitsa 

Toidutare, 21. juuli 2010 09:21

Kogus: seitsmele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
Põhi:
1 pakk Vilma pitsapõhja
2-2,,5 dl vett
Kate:
1 pk (300 g) Nõo pizzakatet või u sama palju sinki. (võib panna ka vorsti,mida kodus leidub)
riivjuust (pole kindel palju, tunde järgi võib panna)
4-6 tomatit
Maitseained: liha üldmaitseaine, sool, pipar/hakklihamaitseaine (ise panin neid, aga võib kja panna ainult soola ja veel, mida ise tahate)

Valmistamine
Sega kokku pitsapõhjapulber ja vesi. Jäta 10 min seisma ja samal ajal lõigu tomatid (ja ka muud asjad, tomat ja sink, kui on) Määri pitsapõhi laiali küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja kui see tehtud, lisage peale katte asjad (soovitavalt sink enne, tomat ja siis juust) ning raputa peale maitseained(võib panna ka ketsupit või tomatipastat).... Seejjärel pange 200 kraadisesse ahju ja küpsetage 25-30 minutit, või seni, kuni tunned, et pitsa hakkab valmis saada. Võtke ahjust välja ja laske natuke jahtuda. Seejärel võib hakata nautima.