Kasutajate retseptid

Maksapasteedi-porgandi võileivatort 

Toidutare, 16. juuni 2010, 16:08

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
18 suurt röstsaiaviilu,
I täidis-1karp maksapasteeti
2 marineeritud kurki
50 gr maitsestamata toorjuustu
1 sl sidrunimahla
soola-pipart
II-täidis-1 purk salatiporgandit,
1-2 küüslauguküünt,
200 gr maitserohelisega toorjuustu,
soola-pipart,riivitud muskaatpähklit,
immutamiseks 2 dl piima,
peale 1 dl majoneesi-100 gr toorjuustu
kaunistamiseks kirsstomateid,maitserohelist

Valmistamine
Lõika saiaviiludelt koorik 1täidis-hõõru maksapasteet ja toorjuust ühtlaseks massiks, sega hulka peeneks hakitud kurgid ja maitsesta sidrunimahlaga,soola ja pipraga II-täidis-püreeri nõrutataud porgand ja sega toorjuustuga ühtlaseks ,maitsesta purustatud küüslaugu,soola ja pipra ja m-pähkliga kiht saia alusele,immuta piimaga ja peale esimene täidis , järgmine kiht saia-immuta piimaga ja peale porganditäidis, veel kiht saia,immuta ,kata tort toidukilega ja ööks külmkappi, sega majaonees ja toorjuust ühtlaseks ning määri torti sellega pealt ja külgedelt