Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
PÕHI:
360 g šokolaadiküpsiseid( 2 pakki)
175 g võid
KATE:
5-6 tl (u. 20 g) želatiini
1 dl vett
2 pakki toorjuustu Creme Bonjour
4 dl vahukoort
4 dl maasikaid
2,5 dl suhkrut
KAUNISTUSEKS:
300 g maasikaid
melissi
basiilikut
Valmistamine
Purusta küpsised köögikombainis, lisa sulavõi ja sega ühtlaseks massiks. Vooderda neljakandiline vorm küpsetuspaberiga või kasuta lahtikäivat koogivormi ( u 26 cm läbimõõduga). Suru küpsisemass vormi põhja ja lase külmkapis seista kuni valmistad katte. Pane želatiin kaussi, kalla peale külm vesi ja jäta 5 minutiks punduma. Samal ajal vahusta koor väikese suhruga vahuks. Eralda suuremas kausis toasoe toorjuust ning püreesta. Sega komponendid kokku ja lisa küpsisemassile peale. Hoida külmas 4- 12 tundi.
Kommentaarid (0)