Sebrakook
Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 muna
1 kl suhkrut
1 prk(u.200g) hapukoort
4 spl jahu
0,5 tl soodat
1 spl võid
2 tl kakaod
Glasuur: 1spl võid, 2 spl suhkrut, 3 spl hapukoort
Valmistamine
Munad ja suhkur vahustada, lisada hapukoor, jahu koos soodaga ja lõpuks vahustada (sulatatud) või. Taigen jagada kaheks. Ühele osale segada juurde kakao. Võitatud vormi keskele tõsta supilusikatäite kaupa üksteise peale kordamööda heledat ja tumedat tainast, lastes tainal servade suunas laiali vajuda.
Soe kook katta glasuuriga, mille valmistamiseks hõõruda või suhkruga vahule, segada juurde hapukoor. Koogiglasuuri võib toonida mahla või värvidega, kaunistada marjadega. Kooki lahti lõigates on näha, et see on kirju kui sebra:)
Kommentaarid (0)