Kasutajate retseptid

Quichi põhitainas ja põhikate Tiina varia 

Toidutare, 8. veebruar 2010, 16:45

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
Tainas:
1 dl kiirkartulipudru
5 dl nisujahu
1 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
200 g võid
2 dl vett
Kate:
3 muna
2 dl koort(köögikreemi)
150 g teravamat riivjuustu aga mitte parmesani v. muu kõva juust
300 g toorest lõhet ja 50 g külmsuitsulõhet või teravamat sinki-vorsti
100 g mahedat sibulat(shalott, salatisibul) praetud
värskeid või kuivatatud tilli, oreganot, basiilikut
valge pipar, sidrunipipar,
sool vajadusel.

Valmistamine
sulata või ja sega kõik kuivained omavahel, sega vedelik ja kuivained kiiresti, ära sõtku, tainas võib muutuda kleepuvaks. Hoia külmas 30 min, vormi lahtikäiv koogivormi põhi ja küljed taignaga, küpseta 180 c juures 5-10 min. Katteks sega kõik komponendid, kala lisa toorelt, vala taignaga vooderdatud vormi ja kaunista tomatiratastega, peale oreganot, pipart, küpseta 180 C juures 45-60 min. Lase koogil enne serveerimist 10-15 min rahuneda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee