Kasutajate retseptid
7. veebruar 2010, 22:06

MANGO-TOORJUUSTUKOOK

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
PÕHI:
150 g digestivküpsiseid (purustatud)
100 g sulatatud võid
50 g röstitud india pähkleid (purustatud)
TOORJUUSTUKREEM:
A: 500 g Philadelphia toorjuustu
60 g tuhksuhkrut
3 spl. värsket mangopüreed
1 spl. sidrunimahla
250 g mango viljaliha (kuubikutena)
B: 200 g vahukoort (vahustada)
1 1/2 spl. želatiinipulbrit (segatud 4 spl. keedetud ja jahutatud veega kuni lahustumiseni)
PEALMINE KIHT:
1 tl. želatiinipulbrit (segatud 100 ml keedetud ja jahutatud veega kuni lahustumiseni)
2 spl. värsket mangopüreed

Valmistamine
Põhi: ühenda kõik ained ja suru 22 cm läbimööduga ümmarguse, lahtikäiva koogivormi põhja.Pane 20 minutiks külmkappi. Toorjuustukreem: vahusta toorjuust (toatemperatuuril), tuhksuhkur ja 3 spl. mangopüreed.Lisa mango viljaliha ja sega hästi läbi. Sega juurde vahustatud vahukoor toorjuustukreemile ( 3-4 osa kaupa).Viimasena lisa želatiinisegu ja sega korralikult läbi.Kalla segu ettevalmistatud vormi põhjale. Pane külmkappi 3 tunniks. Pealmine kiht: sega mangopüree sulatatud želatiiniga.Kalla segu koogi peale ja hoia külmikus üks öö. Kaunista füüsalitega! PS! Piisab ühest mangost!