Kanaseljanka supp

Toidutare 2. jaanuar 2010 17:44

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 kanakoib
1 purk 200-300g mustad oliivid kivideta
60g kappar
1 porgand
2 marineeritud kurk
1 sibul
1 kûüslauk
2 purk 400g purustatud tomatid
sool
pipar

Valmistamine
Valmistusviis: Pane kanakoivad veega keema. Samal ajal tûkelda pannile sibul, kûûslauk, porgand, kurk, kapparid ja oliivid, hauta õlis 5-6 minutit, lisa purustatud tomatid ja hauta veel. Kui kanakoivad on pehmed, võta need puljongist välja, eemalda liha luudelt ja lõika väikesteks tûkkideks. Lisa puljongisse hautatud ained ja kanatûkid, kui meeldib siis lisa paar kanapuljongi kuubikud maitseks, lase keema. Maitsesta supp tilliga.