Kasutajate retseptid
26. detsember 2009, 17:04

Kiirviineripirukad

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1. 1 pakk külmutatud lehttainaplaate
2. 1 kg viinereid
3. 1 muna määrimiseks
Ketšupit tipikastmeks.

Valmistamine
1. Tõsta tainaplaadid 1-2 tundi enne küpsetamist toatemperatuurile sulama. 2. Lõika sulanud tainaplaadid kolmeks ning tõsta viiner iga tüki algusse. Rulli tainatükid koos viineriga kokku, torka kahvliga augud sisse. 3. Lao rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning määri pealt lahti- klopitud munaga( kui tahad kauneid kuldpruune pirukaid). Küpseta 20 minutit. 4. Serveeri ketšupi ja külma piimaga.