Kasutajate retseptid

Vaarika `n` murakadessert. 

Toidutare, 27. november 2009, 16:14

Kogus: kuuele

Koostisosad
Prantsuse keedukreemi (Kuumuta piim,lisa vanill. Vahust munakollased suhkruga ja lisa neile jahu ning tärklis. Vahusta natsa veel. Lisa munakollasevaht kuumale piimale ja kuumuta segu segades paksenemiseni. Jahuta kuni 25 C ja lisa vahustatud koor. )
400 ml vahukoort
1 kl vaarikaid
4 spl murakamoosi

Valmistamine
Valmista nt pool Prantsuse keedukreemi kogusest. Siis vahusta juurde vahukoort (400 ml) . Pane pokaalidesse või klaasidesse kihti mõlemat kreemi ja vaarikaid ning murakamoosi. NB! Eriti hea on see dessert kergelt külmununa.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee