PENNED TOMATI-BAKLAZAANIKASTMEGA (Anni Arro Sepamaa talu köök 2)
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300g pennesid
2l vett
Soola
Kaste:
1 pk purustatud tomateid
1 sibul
4 küüslauguküüsi
1 tsillikaun
6 basiilikalehte
1 tl pruuni suhkrut
Kaneeli näpuga
Nelki näpuga
Oliiviõli
1 kl valget veini
1 väike baklazaan
Valmistamine
Lõika baklazaan kuubikuteks ja aseta ahjuplaadile. Piserda oliiviõliga, soolaga. Küpseta grillireziimil 200 C 20-25" Hakitud sibul pannil kuumutada, lisa tsilli, küüslauk ja lisa tomatid. Keeda lisades veini kuni kaste on parajalt paks ca 20". Maitsesta soola, suhkru, kaneeli, nelgi ja basiilikuga. Lisa keedetud penned lisa baklazaan ja sega läbi. Serveerida 250g mozzarella ja parmesaniga
Kommentaarid (0)