Kasutajate retseptid

PENNED TOMATI-BAKLAZAANIKASTMEGA (Anni Arro Sepamaa talu köök 2) 

Toidutare, 21. september 2009, 09:06

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300g pennesid
2l vett
Soola
Kaste:
1 pk purustatud tomateid
1 sibul
4 küüslauguküüsi
1 tsillikaun
6 basiilikalehte
1 tl pruuni suhkrut
Kaneeli näpuga
Nelki näpuga
Oliiviõli
1 kl valget veini
1 väike baklazaan

Valmistamine
Lõika baklazaan kuubikuteks ja aseta ahjuplaadile. Piserda oliiviõliga, soolaga. Küpseta grillireziimil 200 C 20-25&#034 Hakitud sibul pannil kuumutada, lisa tsilli, küüslauk ja lisa tomatid. Keeda lisades veini kuni kaste on parajalt paks ca 20&#034. Maitsesta soola, suhkru, kaneeli, nelgi ja basiilikuga. Lisa keedetud penned lisa baklazaan ja sega läbi. Serveerida 250g mozzarella ja parmesaniga

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee