Ahjulavašid vürtsikiluga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 õhuke lavašš
150 g vürtsikilu
350 g riivjuustu
1 tl pitsamaitseainet
3 küüslauguküünt
2 tl kappareid
6 sl 20% tomatipastat
värsket basiilikut
murulauku
pipart
2-3 sl oliiviõli
Valmistamine
Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika lavašš pooleks ja aseta ahjuplaadile. Määri peale 3 sl tomatipastat. Puista üle 1 tl pitsamaitseaine ja 1,5 hakitud küüslauguküünega. Laota pinnale pool vürtsikiludest ja kapparitest. Puista üle poole koguse riivjuustuga ja piserda peale oliiviõli. Küpseta ca 10-15 minutit - juust peab olema sulanud ja lavašš krõbe. Võta ahjust välja ja libista küpsetuspaberiga kaetud lauale või kandikule. Kõige parem on süüa rebides või kääridega lõigates. Siis teine pool ahju.
Kommentaarid (0)