Kasutajate retseptid

Koorekastmes veiseliha "Carne a la crema" 

Toidutare, 28. august 2009, 15:22

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg veiseliha
6 küüslauguküünt
soola
pipart
200 g vahukoort

Valmistamine
Aseta ahjupannile veiselihast lõigatud meelepärased tükid (soovitan u 5x5 suuruses kuubikud). Maitsesta pipra ja soolaga. Pane toit 225 kraadisesse ahju küpsema, u 15 min pärast lisa vett. Hauta nõrgas ahjus (175 kraadi) kuni liha on pehme. Enne ahjust väljavõtmist lisa koor, lase soojeneda. Serveeri kartulipudruga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee