Kasutajate retseptid
3. juuni 2009, 12:18

Hapuoblikasupp

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
jupp selleri vart, 1 porgand, 2 kartulit, 200 grammi sea suitsukaelakarbonaadi, suur kruusi täis hapuoblikaid, pool klaasi kruupe, pealepuistamiseks petersell ja iga sööja kohta 1 muna, loorberileht, vürts, juurvilja üldmaitseaine.

Valmistamine
Prae kaelakarbonaadi ja porgandeid 5-10 minutit. Seejärel vala nad potti, kus on 1,5 liitrit vett. Seller, kartulid, kruubid vala ka potti ning keeda neid kuni saavad pehmeks. Siis maitsesta maitseainetega ja kõige lõpus lisa hapuoblikad, keetes neid 2-3 minutit. Tõsta supp kaussi, peale puista ohtralt peterselli ja hakitud muna.