Kana kintsud juustu katte all
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
4 keskmiselt suuremat kana, või broileri kintsu
500ml vett
vegetat , soola, karrit
400g riivjuustu
500ml majoneesi
Valmistamine
esmalt määri kintsud maitseainetega kokku siis aseta nad nahk alla poole ahjuvormi ja lisa pool vee kogusest ja vorm ahju mis on eelnevalt kuskil 220 kraadi juures soe. küpseta kintsud mõnusalt mõlemalt poolt pruuniks ja krõbedaks vajadusel lisa veel vett, et jääks kamane leem ka juurde. Siis kui kintsu mõlemad pooled on mõnusalt pruunid ja nahaga pool mõnusalt krõbe lisa majonees leemele ja riputa üle riiv juustuga . Pane veel vorm niikauaks ahju kuni juust sulanud ja mõnusalt kuldne. juurde serveeri riisi ja kuumutatud aedvilju.(kes soovib siis võib ka ahju kartulaid) ja alati ka värske salat
Kommentaarid (0)