Kasutajate retseptid
17. aprill 2009, 11:59

Odrajahu-kohupiimakarask

Kogus: neljale

Koostisosad
2.5 dl petti, kefiiri või hapupiima
1 muna
1 tl soola
1 tl suhkrut
2 sl õli või sulatatud võid
1 tl köömneid
3 dl odrajahu
1.5 dl I või II sordi nisujahu
1 tl söögisoodat

Valmistamine
Klopi muna soola ja suhkruga segamini, lisa hapupiim, sulatatud või, köömned ja soodaga segatud jahu. Vala tainas võiga määritud pannile ning küpseta 200kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni karask on pealt kuldne. Söö soojalt - eriti maitsev on karask või, mee või pohlakeedisega. Retsept on pärit Ida Savi raamatust &#034Saiad, pirukad, koogid&#034 (1989) Allikas: © NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU