Kasutajate retseptid

Šokolaadivulkaanid (fondant) 

Toidutare, 2. aprill 2009, 06:17
 
'Molten chocolate cake' ja 'Chocolate lava cake' - nii kutsutakse kooke, mis keskelt veel vedelavõitu on - ehk mis siis sööma asudes vulkaanist purskuvat laavat meenutavad. Lihtsad ja mõnusad.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
170 g tumedat šokolaadi
150 g võid
160 g suhkrut
75 g nisujahu
4 muna

Valmistamine
Määri vormid (võib teha ka muffinivormides) võiga ning puista suhkru või kakaopulbriga üle. Pane kõrvale. Sulata šokolaad ja või väikeses potis. Klopi munad suhkruga kohevaks. Lisa sulašokolaadi-või segu ning vahusta elektrimikseriga veel 5 minutit. Sõelu juurde jahu ja vahusta veel 2 minutit. Kalla segu ettevalmistet vormidesse. Küpseta 180kraadises ahjus 8-10 minutit - MITTE ROHKEM! Kummuta taldrikule ning serveeri kohe. Peale võid puistada tuhksuhkrut, kõrvale sobib veidi pehme vanillijäätis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee