Kasutajate retseptid

Veisemaks ubade ja tomatiga 

Toidutare, 5. juuni 2009, 13:24

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g veisemaksa
jahu
1 sibul
2 küüslauguküünt
0,5 purki valgeid ube tomatikastmes
0,5 purki purustatud tomateid
kuivatatud punet ja rosmariini
soola
pipart
praadimiseks õli/võid

Valmistamine
Kuivata maks köögipaberiga, puhasta kelmetest ja lõika väikesteks viiludeks. Veereta viile väheses jahus. Koori ja tükelda sibul ning küüslauk. Pruunista õlis/võis klaasjaks ning lisa maks. Prae kuni maks on ühtlaselt pruunistunud, lisa pipart ja soola. Lisa maksale oad ning purustatud tomatid. Lase madalal kuumusel haududa kuni maks on valmis. Lisa punet ja rosmariini. Serveeri keedetud kartuliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee