Kasutajate retseptid

AHJUKARTULID SEALIHA VÕI PEHMETE RIBIDEGA: 

Toidutare, 10. märts 2009, 09:12

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
32 kartulit
1 kg liha
1tl soola
porgandeid sektoriteks lõigatult
1 sibul
loorberilehti ja pipart
vett nii palju et kartulid kergelt veega katab

Valmistamine
Keeda liha 60 minutit, koori kartulid ja poolita nii, et jääks lapikud tükid, koori porgandid lõika sektoriteks, sibul viiludeks. Tõsta liha panni peale porgand, sibul, kartulid ja vürtsid ning sool. Vala peale lihakeeduvesi ja vett nii palju, et kartulid katab. Ahju 30 min või nii kauaks kuni kartul pruun. Parim saab ahiküttega ahjus.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee