Kasutajate retseptid
12. veebruar 2009, 08:54

viineri tomati supp

Kogus: kaheksale

Koostisosad
500g viinereid
1 suurem porru
3väiksemat punast sibulat
5 küünt küüslauku
400g purk purustatud tomateid(võib ka tavalisi tomateid kasutada)
purk tomati pastat(280g)
sellerit 3 vart
õli
vett
suhkur
hapukoor
pipar
3 kuubikut köögivilja puljongit
0,5tl paprika pulber
0,5tl tsilli pipar(jahvatatud)

Valmistamine
Pruunistada õlis viinerid koos sibula selleri ja porruga.Seejärel kallata peale tomatipasta ja kuumutada veel paar minutit.Siis lisada purustatud tomatid ja küüslauk.Maitsestada suhkru,pipra paprika pulbriga ja tšilli pipraga ning hautada umbes 15 minutit.Kallata segu eelnevalt kuumutatud puljongiga maitsestatud vette ja keeta umbes 5 minutit.Vajadusel maitsestada soolaga. Serveeri hapukoorega. VIHJE! Soovikorral maitsestada basiilikuga.