Kasutajate retseptid

Suitsukana-virsikutort 

Toidutare, 26. jaanuar 2009, 13:41

Kogus: kaheksale

Koostisosad
1 pakk röstsaia
400g suitsukana (või -kalkunit)
4sl hapukoort
4sl majoneesi
0,5tl karrit
1tl ürdisoola
1 purk (825g) virsikukompotti
1dl sidrunimaitselist gaseeritud vett
Kaunistamiseks:
150g ürdi-pipratoorjuustu
konservvirsikuid
kumkvaate (kääbusapelsine)
tüümiani

Valmistamine
Sega hapukoor majoneesiga, maitsesta ürdisoola ja karriga. Lõika suitsukana väikesteks kuubikuteks, lisa hapukoore-majoneesisegule. Lisa ka nõrutatud ja tükeldatud virsikud. Lao alusele 4 röstsaiaviilu (soovi korral lõika koorik ära), immuta gaseeritud veega ja kata poole koguse täidisega; lao uuesti kiht saia, immuta ja kata täidisega. Pane veel kiht saia, immuta ning kata tort toidukilega. Tõsta külma ja hoia seal järgmise päevani. Määri pealt ja külgedelt toorjuustuga ning kaunista.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee