Kasutajate retseptid

kana paja roog 

Toidutare, 16. jaanuar 2009, 08:09

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
5 puhastatud kanakoiba
6-7 kartulit
1pakk külmutatud köögivilju omal maitsel
2keskmist sibulat
oliiviõli
soola, karrit omal maitsel lisada.

Valmistamine
puhastatud nahast ja kontidest kanakintsudele lisada oliiviõli, aroomisoola, karri ,sibul ja praadida.koorida kartul lõigata 4tükkiks võib kuumutada paar minutit kana puljongis. saab ka ilma kuumutatmtta,siis läheb ahjus natuke kauem aega. kui kartul on kooritud ja lõigatud määrida oliiviõli, aroomisoola ja tilliga kokku lisada sulatatud köögivili.samal ajal ahi sooja ja kana juba küpseb pannil. panna kartulid ja köögivili ahju vormi valada pool küpsed kanakintsud selle peale ja katta fooljumiga ja ahju. kui kartuleid ei kuumuta eelnevalt, siis kulub ahjus aega tund , aga muidu 45minutit. sellel ajalkui praad ahjus saab magustoitu teha. hea tisu

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee