Ürtidega maitsestatud lihapallid tomatikastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 ga lamba- või loomahakkliha
1 sidruni riivitud koor
2 tl rosmariini
4 purukspressitud küüslauguküünt
1 tl soola
pipart
2 purki purustatud konservtomateid (a 400g)
1 dl vett
2 kanapuljongikuubikut
2 purki suuri valgeid ube
Valmistamine
Sega hakkliha riivitud sidrunikoore, rosmariini, 2 küüslaugu, soola ja pipraga. Vormi taignast 16 lihapalli Pane madalasse laia kastrulisse tomatisegu, vesi, puljong, 2 küüslauku, aja keema. Pane hakklihapallid tomatikastmesse ja keeda ca 15 min. Loputa konservoad läbi ja nõruta vesi ära. Sega oad kastmesse. Maitsesta.
Kommentaarid (0)