Kasutajate retseptid

Räimevorm 

Toidutare, 9. jaanuar 2009 18:21

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
Räimevorm
500 g räimefileed
1 väike purk ansoovisefileed koos vedelikuga
1 väike porrulauk
3 dl vahu- või toidukoort
5 msk suitsukaaviari, nt. Kalles Kaaviar
0,5 dl hakitud tilli
Musta- või sidrunipipart
Soovi korral natuke soola
Veidi riivsaia

Valmistamine
Keera räimefileed rulli, nahapool väljapoole (ära unusta enne eemaldamast seljauime!!). Laota võitatud ahjuvormi. Soovi korral lisa soola (NB! Ansoovis on ise soolane, ole ettevaatlik soola lisamisega). Haki ansoovis ja porrulauk. Sega hakitud ansoovis ja porrulauk koore, kaaviari, ansoovise vedeliku ja tilliga. Vala segu üle räimefileede. Raputa lõpuks pisut pipart ja riivsaia peale. Küpseta 200-225 kraadises ahjus ca 25 min.