Kasutajate retseptid

Safraniteod sidruniga 

Toidutare, 9. jaanuar 2009, 16:21

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 purk tigusid
1dl teokonservi vedelikku
100g porgandeid
150g sellerivart
100g šampinjone
2sl õli
1 kott safranit
2sl sidrunimahla
2dl creme fraiche'i
soola
valget pipart
suhkrut
1sl hakitud peterselli
keedetud riisi

Valmistamine
1. Lase tigudel nõrguda, jäta 1dl vedelikku alles. 2. Puhasta ja haki porgand ning viiluta seller. Lõika šampinjonid tükkideks. 3. Kuumuta esmalt porgand ja seller mõned minutit õlis, seejärel lisa pannile senned ja puista üle safraniga. Vala hulka sidrunimahl, teovedelik ja creme fraiche. Lase 5-8 minutit keeda. Maitsesta soola, pipra ja mõne tera suhkruga. 4. Pane teod sisse ja lase kõigel kuumeneda. Puista peale peterselli, serveeri riisiga.