Kasutajate retseptid

Röstitud kala " A"la Pant" 

Toidutare, 14. november 2008 12:37

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Röstisaia, soovitavalt hästi pudenevat, või ka paar supilusikatäit riivsaia.
Kalafilee. Mõne suurema kala oma. Lõhe, haug, tursk, koha. Sobib ka lest.

Valmistamine
Broneeri Tallinki laevale piletid. Leia lähim töötav röster. Rösti seal mõningad saiaviilud. Jälgi, et pudi satuks palju rösteri põhja. Juhul, kui pudi pole piisavalt, lisa rösterisse paar supilusikatäit riivsaia. Nüüd aseta kalfileed rösterisse, et saiapuru parmini kalafilee külge kleepuks võid mõned korrad keelega üle kalafilee tõmmata. Kata ülevalt avad käega ja raputa rösterit nii, et filee kattuks saiapuruga. Lülita röster tööle. Mõningate minutitega peaks olema toit valmis. Serveerimine: löö tugevalt vasaku jalaga rösteri alumist serva, samal ajal löö parema käe rusikaga vasakulpool seisjale näkku. Head isu!