Kasutajate retseptid
27. oktoober 2008, 15:43

RIISI-AHJUVORSTIKE

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g segaahkkliha
klaasitäis keedetud riisi
rakvere viinereid
1 keskmine sibul
1 muba
1 spl jahu
1/2 Maggi kostilja buljongikuupi

Valmistamine
Nagu ikka on parimad toidud need mis on kokku keeratud &#034 külmkapi jääkidest &#034.Nii ka see. Mina kasutasin eelmise päeva kanaroast järgijäänud riisi (oli maitsestatud ahjukana rasva ja karriga)Segasin omavahel kokku hakkliha, riisi, muna ja hakitud sibula.Maitsestasin soola,pipra ja kostilja kuubikuga,soovikorral võib sisse pigistada ka veel küüslauku,kuigi mina seda ei teinud. Serveerisin keedukartulite ja hapukoore-,ketšupi,-majoneesi külmakastmega. Sellest kogusest sain 6 vorstikest .3-le või 6-le sööjale