RIISI-AHJUVORSTIKE
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
250 g segaahkkliha
klaasitäis keedetud riisi
rakvere viinereid
1 keskmine sibul
1 muba
1 spl jahu
1/2 Maggi kostilja buljongikuupi
Valmistamine
Nagu ikka on parimad toidud need mis on kokku keeratud " külmkapi jääkidest ".Nii ka see. Mina kasutasin eelmise päeva kanaroast järgijäänud riisi (oli maitsestatud ahjukana rasva ja karriga)Segasin omavahel kokku hakkliha, riisi, muna ja hakitud sibula.Maitsestasin soola,pipra ja kostilja kuubikuga,soovikorral võib sisse pigistada ka veel küüslauku,kuigi mina seda ei teinud. Serveerisin keedukartulite ja hapukoore-,ketšupi,-majoneesi külmakastmega. Sellest kogusest sain 6 vorstikest .3-le või 6-le sööjale
Kommentaarid (0)