Kasutajate retseptid

Seeneseljanka 

Toidutare, 4. september 2008, 13:23

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2kg hautatud võui kupatatud seeni
0,8-1kg sibulaid
0,5-0,6 kg porgandeid
0,6-0,8 kg tomateid
300g toiduõli (1,5klaasi)
100-120g hakitud tilli
3 spl. soola
2-3 spl. suhkrut
1 spl. 30% äädikat

Valmistamine
Riivitud porgandid ja tükeldatud sibulad hautada õlis poolpehmeks. Seejärel lisada tükeldatud seened ja purustatud tomatid, hakitud till, sool ja suhkur. Keeta tasasel tulel umbes pool tundi. Veidi enne valmimist lisada äädikas. Seejärel panna purki ja jahedasse. Maitsev nii salatina kui ka supipõhjana.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee