Küpsetised

Pirnirohked kettad 

Maru, 17. august 2012, 11:55
Pirnirohked kettadFoto: Siim Vahur
Martsipanimagusad pirnikettad valmivad imelihtsalt ning pakuvad lohutust nii vihmaste ilmade korral kui õhtusoojaks maiustamiseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
100 g Mandlid
100 g Või
1 tk Muna
1 dl Suhkur
Kardemon
250 g Lehttainas
3 tk Pirn

Valmistamine
Vahusta või, muna, suhkur, sega hulka kardemon ning peeneks hakitud mandlid. Rulli lehttainas õhemaks ning lõika sellest mõne kruusi abil kettad. Määri mandlisegu lehttainaketastele ning lao pirniviilud ilusasti peale. Kui sellist kannatust pole, siis haki pirnid väiksemaks ning kuhja peale. Peaasi, et tegu oleks küpsete pirnidega.Pane pirukad umbes 20 minutiks külmikusse ning küpseta siis 200 ºC kraadi juures 10–15 minutit. Puista pirnidele suhkrut ning lase pisut jahtuda.Kogus 6- 8 tükki.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee