Kalafilee seene-oakastmes
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Hõbeheik (või muu valge kala fileena)
Kalapuljong
KASTE
100 g Šampinjonid ( või kukeseened)
100 g Konservoad
0.5 tk Sibul
3 - 4 küünt Küüslauk
100 g Majonees
1 dl Rõõsk koor 35%-line
Õli (praadimiseks)
SERVEERIMISEKS
0.25 tk Hiina kapsas või
1 peotäis Rooma salat
Valmistamine
Vala heigifileele nii palju kanapuljongit, et see oleks kaetud, ja hauta 10 minutit. Tükelda šampinjonid, küüslauk ja sibul ning prae õlis kergelt läbi. Vala peale majonees, koor ja nõrutatud konseroad, sega läbi. Lase keeda paar minutit, kuni segu moodustab ühtlase kastme. Lauale andes pane taldrikule kõigepealt Hiina kapsas. Tõsta sellele hautatud kalafilee ning vala kõik oa-seenekastmega üle.
Kommentaarid (0)