Joogid

Sense hibiskiõie-maasika jäätee 

Toidutare, 2. juuli 2012 11:20
Sense hibiskõie-maasika jääteeFoto: Sense of tea & coffee
Mõnus varasuvine jook.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
10 spl Sense hibiskiõie (Sense of tea & coffee Hibisc) )
1 l Vesi
10 tk Aedmaasikas (sektoriteks lõigatud)
5 seemet (kuprast) Kardemon (roheline)
3 spl Hele siirup
Jääkuubikud

Valmistamine
Pane Sense hibiskiõietee puru ja roheline kardemon kuumakindlasse nõusse, Vala keeva veega üle ja lase 30 minutit tõmmata. Seejärel kurna. Maitsesta 3 supilusikatäie heleda suhkrusiirupiga. Serveerimisel lisa kannu või pokaali 2/3 osas viilutatud maasikatükid vaheldumisi jääkuubikutega ning täida jahutatud jäätee põhjaga.
SOOVITUS! Lisades kuiva roosat vahuveini ja pisut kvaliteetset maasikalikööri, sobib sama segu suurepäraselt booli põhjaks.
Kogus 1 liiter.