Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
300 g Pastatooted (paprdelle)
1 spl Sool
2 l Vesi
1 peotäis Põld-võõrkapsas ehk rukola
4 spl Kuivatatud tomat
1 tk Tšilli (väike kaun, näiteks peperoncino)
4 küünt Küüslauk
Valge vein (kuiv)
Basiilik (värske)
Petersell
Koriander
2 spl Seedermänni seemned (röstitud)
50 g Parmesan v. muu kõva juust
Oliiviõli
Soolahelbed
Must pipar
Valmistamine
Keeda papardelled vastavalt pakendil olevale juhendile al dente. Nagu ennist mainisin, keeda pastat pigem 1 minut vähem kui pakendil kirjas. Kuumuta pannil oliiviõli. Lisa sõrmede vahel purustatud peperoncino ja pruunista kiirelt ka hakitud küüslauk. Ettevaatust, küüslauk kõrbeb kuumal pannil kiiresti! Lisa suts valget veini ja lase poolel vedelikust aurustuda. Pane pannile papardelled. Lisa rukola, kuivatatud tomatid, hakitud petersell, koriander, puruks rebitud basiilik, röstitud seedermänni seemned ja köögiviljakoorijaga laastudeks lõigatud Parmesan. Maitsesta soola, pipra ja korraliku külmpressitud oliiviõliga.
Kommentaarid (0)