Kuum kana-köögiviljasalatFoto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
18. juuni 2012, 06:00

Kuum kana-köögiviljasalat

Mõnus, kerge ja köögiviljane argiroog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 spl Õli
400 g Kanafilee
2 küünt Küüslauk
1 spl Sojakaste
1 spl Teriyaki kaste
0.25 tl Must pipar
1 tk Spargelkapsas ehk brokoli
1 tk Paprika
150 g Minimais
100 g Suhkruhernes
Roheline sibul
KASTE
1.25 dl Magus tšillikaste
2 spl Sojakaste
2 spl Mesi
2 spl Laimimahl

Valmistamine
Lõika kana ribadeks. Pruunista pannil õli ja pruunista selles kanafileed. Lisa hakitud küüslauguküüned, sojakaste, teriyaki kaste ja pipar. Tõsta tulelt. Keeda brokoliõisikuid, minimaisi, hernekaunu ja ribadeks lõigatud paprikat 2 minutit soolaga maitsestatud vees. Kurna ja loputa külma veega. Kastme jaoks sega tšillikaste, sojakaste, mesi ja laimimahl. Aseta köögiviljad, hakitud roheline sibul ja kanafilee serveerimisalusele. Kalla peale kaste ja sega kergelt läbi.