Krabimaitselised kalakotletidFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
27. juuli 2012, 05:36

Kerged kalakotletid

Mahedad kotletid on maitsvad ka külmalt. Valmistada saab kas värskest või külmutatud kalafileest. Juurde sobib serveerida külma kastet.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Sibul
2 spl Õli
600 g Kalafilee (ahven, tursk, koha, mintai)
400 g Krabipulgad
0.5 dl Aedtill (hakitud)
1 tk Muna
Sool
Must pipar
Riivsai (paneerimiseks)
Õli (praadimiseks)

Valmistamine
Koori ja haki sibulad ning kuumuta pannil 1 sl õlis kuni läbipaistvuse saavutamiseni. Puhasta kalafileed, eemalda luud, kuivata majapidamispaberiga. Lõika krabipulgad tükkideks. Aja kalafilee ja krabipulgad läbi hakklihamasina. Sega juurde sibul, till ja muna. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi väikesed kotletid, paneeri riivsaias ja prae pannil õlis 5-7 minutit kummaltki poolt.
Kogus 20 tükki.