Maasika-martsipanipirukadFoto: Jaan Heinmaa
25. juuni 2012, 07:03
Maasika-martsipani pirukad
Üks magus ja krõbe suutäis. Pirukatele võib peale maasikate
panna ka rabarbereid.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistusaeg 10 min + 20 min ahjus
Koostisosad
500 g Lehttainas
25 g Või
150 g Martsipan
400 g Aedmaasikas
2 spl Fariinsuhkur
25 g Mandlilaastud
Valmistamine
Kuumuta ahi 220 kraadini. Rulli tainas lahti ja lõika 8 tükiks. Torka kahvliga läbi. Sulata või ja määri tainaääred. Lõika martsipanimass õhukesteks viiludeks. Lao tainaruutudele. Lao tainale maasikaviilud ja soovi korral ka rabarberiribad. Riputa peale fariinsuhkrut. Küpseta 18−20 minutit. Rösti mandlilaastud kuival pannil. Raputa pirukatele. Serveeri jäätisega.Kogus 8 tükki.
Kommentaarid (0)