Kalatoitude retseptid

Kalavardad peekoniga 

Angeelika Kang, 11. juuni 2012, 06:01
Kalavardad peekonigaFoto: Jaan Heinmaa
Kalavardad saavad võrratu suitsumaitse peekonilt.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 kg Kalafilee (forell, hõbeheik, tursk jne)
250 g Peekon
1 tk Paprika
1 tk Suvikõrvits
12 tk Kirsstomat
MARINAAD
5 spl Sidrunimahl
5 spl Õli
4 spl Basiilik (värske, hakitud)
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar

Valmistamine
Lõika kala ribadeks ja keera ribad peekoniviilude sisse rulli. Torka koos köögiviljadega vardasse. Sega kokku marinaad ning pintselda grillimise ajal sellega vardaid.