Hakklihatäidisega baklažaan tomati-karrikastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Baklažaan
2 tk Sibul
200 g Hakkliha (kodune)
2.5 dl Basmati riis
1 spl Riivjuust
Sool
Must pipar
Petersell
KASTE
200 g Purustatud tomatid
2 küünt Küüslauk
1 tl Karri
1 spl Kreeka pähkel (purustatud)
1 spl Suhkur
Sool
Must pipar
Valmistamine
Lõika baklažaan pooleks ning eemalda sisu noa ja lusika abil. Haki sibulad. Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja prae 4–5 minutit. Lisa sibul ja baklažaanisisu ning prae veel 3–4 minutit. Lõpus maitsesta soola ja pipraga. Täida baklažaanid keedetud riisi ja hakklihaga ning küpseta 200º juures 5–10 minutit. Puista üle riivjuustuga.
Kastme tegemiseks prae peeneks hakitud küüslauku 2–3 minutit. Lisa purustatud tomatid ja kuumuta 5–10 minutit, kuni nn toore tomati maitse on kadunud. Lisa karri, pähklid ning sool ja pipar.
Kommentaarid (0)