Hommikusöögi retseptid

Veisemaks tomatikastmes 

Angelica Udeküll, 13. august 2012, 06:24
Veisemaks tomatikastmes Daisy Lappard
Tomatikastmes maks sobib hästi keedetud pastaga.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Veisemaks
Õli
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 spl Sidrunimahl
400 g Purustatud tomatid
Sool
Must pipar
Petersell (värske)

Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk ning kuumuta õlis.2. Lõika maks meelepärasteks tükkideks või ribadeks ning pruunista pannil. Maitsesta kergelt soola ja pipraga.3. Lisa purustatud tomatid ja hauta, kuni maks on küpsenud.4. Lisa sidrunimahl ja hakitud petersell. Maitsesta kaste soola ja pipraga.5. Serveeri keedetud makaronidega.NIPP:Maksakastet ei tasu kaua keeta, sest pikalt kuumutades muutub maks tuimaks. Võid maksa ka eraldi pannil praadida ja kastme eraldi valmistada, kui soovid tomatikastet kauem keeta. Sellisel juhul lisa pruunistatud maks kastme hulka valmimise lõpus.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee