Linnuliha retseptid

Kanafilee Amarula marinaadis 

Toidutare, 11. juuni 2012 06:21
Kanafilee Amarula marinaadisFoto: Altia Eesti
Kanafilee saab uue nüansi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
+ 2 tundi marinaadis

Koostisosad
4 tk Kanafilee
MARINAAD
1 tk Sibul
2 dl Maitsestamata jogurt
0.5 dl Liköör Amarule Cream
2 tl Tšillikaste
1 tk Laim (mahl ja riivitud koor)
Koriander (värsked lehed)
Sool
Must pipar

Valmistamine
Koori sibul ja haki hästi peeneks. Sega jogurtiga Amarula Cream liköör, tšillikaste, hakitud sibul, laimimahl ning laimi riivitud koor. Sega hulka hakitud koriandrilehed ning maitsesta soola ja pipraga. Pane kanafileed marinaadi ja hoia 2 tundi külmkapis. Küpseta 180-kraadises ahjus 20-25 minutit, prae pannil 5-6 minutit või grillil 3-4 minutit mõlemalt poolt.